2019. szeptember 24.

ToDoList -> TaskCoach csere

Sok hülye hibát láttam már, de ez éremesélyes. 

Feldobja a program ezt a figyelmeztetést, és ilyenkor a tálcagomb is piros lesz, jelezvén hogy mondandója van. Ez még nem olyan vészes, lévén ennek a programnak soha nem kell üzennie, tehát erre nem kell figyelni. Csakhogy néha a fókuszt is átdobja erre a programra és erre az ablakra, ami már nagyon zavaró. Aztán belépve vagy 2-3-4-szer kell a Nem-re kattintani, hogy eltűnjenek az üzenetek, mert többször is kiüzeni, nem figyelve, hogy már él ez az üzenet (kiscsoportos óvódás programozói hiba). Persze lehet újraindítani is, de az se kevésbé macerás.
Szóval csere lett: ToDoList -> TaskCoach
Szerencsére az adatokat mindkettő xml-ben tárolja, amit néhány tag cserével simán be tudtam tölteni. A TaskCoach kicsit más, pár dologgal kevesebbet tud, főleg szűrés és sorrend, pár dologgal meg többet, ami nekem nem kell, de végül is tudja, ami nekem kell.
Az egész meg onnan indult ugye, hogy 10+ év után abba kell hagynom a Toodledo használatát, mert nagyon felemelte az árát, ami már nem tetszik nekem, az ingyenes verzióban van pár korlátozás, ami szokatlan lenne. Meg erre amúgy is jobb talán az offline program. Csak nincs valami nagy választék, megírni meg nem akarom, mert ha belekezd az ember egy ilyen projektbe, akkor baromi sok időt öl bele, ahogy csiszolgatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése