2019. augusztus 3.

Revolut

Megjött a Revolut kártya. Sima német postás borítékban, semmi fakszni. A borítékban egy mutatós, kékes-lilás színátmenetes tok volt. Amiből egyik oldalon kihúzva a nyelvet, a másik oldalon kitol egy másik nyelvet a kártyával. Teljesen levett a lábamról, vagy egy tucatszor nyitottam, csuktam, élveztem, ahogy simán csusszan ki meg be, csak aztán néztem meg igazán, mi is van benne.
Kis marhaság, de lehet emiatt az első benyomás miatt fogom elkezdeni használni a kártyát. Mármint a fizikait, mert a virtuálisat, amit akkor fagyasztok be, és oldok ki, amikor akarok, azt persze fogom, az lesz a fő webes vásárló kártya az eseti helyekre.
Tényleg elkezdtem használni, első fizetés a Revolut kártyával rögtön visszautasítva. Itt most morgás is jöhetne, de valójában örülés jön, mert a biztonsági beállításokban volt letiltva az érintéses fizetés. De nemcsak ez állítható be, hanem több minden, automatából felvét, webes vásárlás külön. Még gps alapján is ellenőriz, gondolom azt, hogy ott akarnak-e pénzt fölvenni, ahol a mobil van. Szóval nagyon tetszik. Ami nem tetszik, hogy a többi kártyánál nincs ilyen. Erős lökés volt ez a használat irányába.
Ja, és még dombornyomott is a kártya, bár ennek manapság már semmi jelentősége sincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése