2018. szeptember 1.

Amazfit Bip - kijelző, kinézet

Kezdjük a kinézettel. Közelről valóban gyerekes, játékóra kinézete van, különösen a narancs színűnek, de nekem muszáj volt azt venni, az passzol a futócipőm talpához. Kicsit távolabbról meg a színe, a szíj és a számlap látszik, mindegyik elég jól variálható, kedvünkre alakítható. Sose fogják egy drága márkás órának nézni, de nekem tetszik annyira, hogy elviseljem, ha már óra van rajtam. Mondtam már, hogy nem szeretem az órákat? Ha nincsenek okos funkciók, akkor egy teljesen értelmetlen, zavaró vacak az ember csuklóján.


És akkor a kijelző. Ez a másik ok, amiért megvettem. Egy olyan kütyüt, ami hetekig bírja egy feltöltéssel, és napfényben is tökéletesen látszik, azt ki kell próbálni. Nos, valóban tökéletesen látszik a verőfényben, sőt, még annál is tökéletesebben. Éjjeli sötétségtől eltekintve sose kell háttérvilágítás, le is vettem 20 százalékosra (5 fokozatban állítható). Akár ki is lehetne kapcsolni, de ha már rajtam van, akkor ezt nézem meg hajnalban, nem a mobilt, akkor meg azért kell.

Sajnos olvasószemüveg nélkül nem látom jól a számokat, ha kicsik, de természetesen van olyan képernyő, amin jó nagy számok vannak, amiket jól látok egyetlen pillantással. A futás közben látható képernyő viszont nem állítható, kár, mert azokon a számokat tényleg csak napsütésben látom, estefelé, szürkületkor már nem, legalábbis nem elég jól. Nem akkora gond, mert a legfontosabbak infókat rezgéssel jelzi, de erről majd a fitnesz funkcióknál írok részletesebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése