2017. június 4.

Értesítés időponthoz kötött feladatokról

Nem ímélezek mobilon (mért is tenném?), de van ugye az időponthoz kötött feladatokról az értesítés, amiről itt írtam: http://ift.tt/2sswV3J

Nos, azóta változott pár dolog, Popup Notifier már a múlté, az ilyesmit a Macrodroidra bízom, de továbbra is kell hozzá egy levelező program, ami feldob egy értesítést. Eddig a Gmail volt, de most mintha ki is hagyott volna egyet, meg tesztelve is késett az értesítés majd egy órát. A Play-en mások is panaszkodnak erre, tehát nem számíthatok rá. Szétnézve a lehetőségek között nem valami vigasztaló a kép.

  • Olyan Email to SMS Gateway, ami kis hazánkban is működik, nincs.
  • Csak Notifier, teljes levelező nélkül alig van, azok is régiek, nem tűnnek megbízhatónak.
  • Ímélapp elég sok van, de nagyon soknál panaszkodnak az értesítések késésére, kimaradására.
  • Szóba jön még a Twitterre küldés, de azt is alaposan tesztelni kéne, és semmilyen Twitter-kliens sincs a mobilomon.

Azért megnéztem pár sokak által kedvelt, jónak mondott ímélappot, és találtam is egyet, ami, legalábbis a tesztlevelek esetében gyorsan és pontosan értesített. A Blue Mail az. Csak hab a tortán, hogy levelezni is jól lehetne vele, mert nagyon jól kezelhető és sok okos funkció van benne. A jobbra és balra húzkodások nagyon jól konfigurálhatóak, és a későbbre tehető, feladatlistára küldhető levelek biztos sokaknak hasznosak. Talán +András Oláh kipróbálhatná, ő szereti az ilyen funkciókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése