2016. szeptember 12.

Mentem egy kört a Here WeGo navival is

Szóba jött múltkor, így mentem egy kört a Here WeGo navival is. Offline térképet nem tudtam telepíteni, mert egész Európát kell, és az 10 GB. Online is megy, lehet, hogy ettől a kicsit (kicsit nagyon) spártai kinézet.

Egy furcsa üzenettel kezdtünk, de aztán talált útvonalat, amihez eléggé ragaszkodott, ha másfele mentem, még akkor is vissza akart vinni az első útvonalra, amikor az már kerülő lett volna.


A térkép igen nagyon hűde egyszerű, de ha a megadott úton mész, végül is használható. A sebességhatárra, ott ahol ismeri (mellékutcákban nem ismeri), szépen figyelmeztet.

A hangutasítások nagyon darabosak, nagyon érződik, hogy szavanként rakja össze az app. Ahogy a Waze, ez is bemondja a 300 méter múlvát akkor is, ha már csak 20 méterre vagy a kanyartól. Bemondja meddig menj egyenesen, és hanyadik saroknál fordulj, ez ügyes.

És akkor a Szentmihályi út 100.-as teszt. Tudja! Jó oldalra visz, ahogy a kép is mutatja. Ezzel bizony erősen veri a Google térképet és a Waze-t is.

Barátnak küldött érkezési értesítő természetesen nincs. Sávválasztót nem tudom, ha van is, csak a nagyobb kereszteződésekben lesz.

(G+ bejegyzésem)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése