2011. július 31.

A Toodledo új kinézetet kapott

Feladatok, kipipálandó teendők kezelésre kedvencem a Toodledo. Eddig is jó és áttekinthető volt, a kezelhetősége meg kiváló, hiszen pont ezzel nőtt a többi hasonló program fölé. Meg egy kicsit tudásban is, de itt van amit a Toodledo tud, van amit a többiek.

Pár napja nagyon megváltozott a Toodledo kinézete, és azt kell mondjam minden izében sokkal szebb lett. Az amúgy is remek kezelhetőség most egy nagyon modern és szép felületet kapott, ami az eddiginél is átgondoltabb és jobban tervezett. Maximális elismerésem a fejlesztőknek!

Végül egy kis trükk: sokáig azt hittem a csoportos szerkesztés hiányzik a programból. Elég gyakori, hogy a feladatok egy csoportját új határidőre kell áttenni. Egyesével se egy nagy ügy megadni a határidőket, 4-5 feladatnál sosincs többről szó, de egyszerre azért elegánsabb lenne. Van erre is lehetőség, de a Multi Edit opció csak keresés után jelenik meg. Legjobb megcsillagozni (feltéve, hogy a csillagozást másra nem használjuk) a módosítandó feladatokat, majd rákeresni a csillagozott feladatokra és aztán már lehet egyszerre módosítani őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése