2010. június 27.

Bánk - jazz

Szóval nem esett, pénteken legalábbis. Zene is, hangulat is jó volt, a Three Wise Men pedig egészen fantasztikus. A koncert végén a 70 éves Benkó Sándor tiszteletére még tűzijáték is volt (augusztus 20. letudva). Viszont ezt a szponzorozás dolgot még tanulnunk kell. Nem tudom a támogatók igénylik-é vagy a támogatottak lihegik túl, de olykor bizony kínos és röhejes. A támogatók neve apró betűvel a műsorfüzetben rendben van, úgyse olvassa a kutya se, az emblémák is elcsúsznak. A műsor közben a nevek felolvasása már nem valami jó ötlet, de a műsorban való eléneklése kifejezetten szánalmas. No, de majd csak megtanuljuk ezt is.

3 megjegyzés:

 1. A fotó alapján majdnem ugyanott ültünk :)) és B-oldal. Ügyes :D A támogatók felolvasása valóban vagy 5 perc volt. Én csak pénteken voltam, és éreztem, hogy a Three Wise Ment akarom látni, nagyon jó is volt. A tűzijáték kicsit kellemetlen volt, Benkó egyedül állt a színpadon, többiek kvaterkázó, csak sejtem, hogy amúgy a színpadról lehetett egyáltalán látni a látványt, de nem biztos :D Nagyon izgultam, hogy a Louis Armstrong számnak ne legyen előbb vége, mint a tűzijátéknak. De előbb vége lett. Satöbbi :D

  Támogatók nélkül viszont nincs fesztivál, ennyi emberre metálfestékkel nyomott kérdőív, fidelio különszám, ezt legalább 3 héttel, de bizonyos dolgokat 3 hónappal előbb el kell kezdeni szervezni, és fizetni, szerintem ez így normális. Több molinó kell, és a támogató cég legyen jelen az eseményen.

  VálaszTörlés
 2. Szia! Előbb a támogatókról, aztán a B-oldalt is mondom. Szóval, a támogatás szerintem akkor az igazi, ha önzetlen, vagy majdnem az. Nem kell azonnal hivalkodni vele, ráadásul szerintem ilyen harsány formában nem is ér célt.
  A B-oldal az úgy volt, hogy volt az apró a tumblin és az folytatódna itten. A második, meg a blog, meg a bagoly miatt ugrott be a B-oldal. Aztán rákeresve pár nap után, jól meglepődtem mennyi B-oldal van. Persze a zenéhez adja magát, amire nem is gondoltam. Céges oldal esetén sose lennék ilyen pongyola, de most nem végeztem előzetes piackutatást. A b-oldal.hu, a b-oldal.blog.hu, a b-oldal.tv és a Facebook csoport is ti vagytok?
  Egyébként, ha zavar titeket a cím megváltoztathatom, nekem a pulykakakas a fontos, a "b-oldal" nem annyira.

  VálaszTörlés
 3. [...] néven szerepelt. Aztán pár napja a bánki posztba bejelentkezett egy zenei B-oldal, a történet itt olvasható. Nem kérték ugyan, de mivel nem célom látogatókat hiénázni, megtéveszteni őket [...]

  VálaszTörlés