2009. december 19.

Soha ki nem próbált dolgok

Bár azt hinnénk a gyártás és piacra dobás előtt kipróbálnak egy terméket, ez nem mindig van így. Íme néhány amikre erősen gyanakszom:
Kínai hurkatöltővel próbáltunk a minap pár szál hurkát, kolbászt tölteni egy kis toros vacsorához. A remek rozsdamentes acél szerkezettel (HCCP!) kábé 10 métert sikerült megtölteni, aztán a hajtókar rögzítő csavarjának a hegye letörött. Nem csoda, a csavar vitte át az erőt a teljes kör keresztmetszetű tengelyre, a tekeréshez meg baromi erő kellett, mert a töltőhenger nem kúposan végződött.
1990 körül került piacra egy Balaton Rt. nevű társasjáték (tanulgattuk a kapitalizmust, ja), amolyan Monopoly klón. A Balaton körül kellett telkeket venni, szállodát építeni, na ebben pár kör után elfogyott a játékhoz adott pénz.
Nem vagyok túl ügyes abroncs leszedő, de olykor egy rozsdás szög vagy pár királydinnye miatt muszáj. Csíptem már el visszarakáskor a belsőt a fém leszedő kanállal, ezért amikor láttam műanyag leszedő kanalat rögtön felszereltem vele magam. Tényleg nem volt éles pereme, viszont a külsőt se lehetett leszedni vele mert elhajlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése